top of page

HERVORMD

BROEK OP LANGEDIJK

  • YouTube
  • Facebook - grijze cirkel
  • Gray Instagram Icon
Logo_Protestantse Kerk_RGB.png


Bijbelstudie groepen

Bijbelstudie 20&30-ers groep
Op 12 september 2022 start de 20&30-ers groep in gebouw Irene. We beginnen om 18 uur met een maaltijd en om 19 uur starten we met de inleiding en Bijbelstudie. We behandelen dit jaar het boek van Henk Binnendijk 'De God van Abraham, Izaak en Jakob'. Van harte welkom om deel te nemen! Bij vragen kunt u zich richten tot dominee Leon van den Dool. 

Interkerkelijk mannen bijbelstudiegroep (zaterdagmorgen)
Op zaterdagochtend is er om de twee weken de mannenbijbelstudiegroep. Data zijn in ieder geval 3 en 17 september. Hieraan nemen mannen uit diverse kerken en evangelische gemeenten deel. De bijeenkomsten zijn in gebouw Irene en beginnen om 6:30 met een gezamenlijk ontbijt. Er wordt ook weer vroeg gestopt, zodat thuisgekomen, de ochtend nog aan andere dingen kan worden besteed. Lees hier "geen tijd" waarom  deze tijdstippen zo gekozen zijn, en nadere informatie. hebt u/jij nog vragen dan kan contact opgenomen worden met Jurien Zondervan. 


Dames bijbelstudiegroep (woensdagochtend)
Op woensdagochtend is er in gebouw Irene de dames bijbelstudiegroep. Neem voor meer informatie over data en aanvangstijdstip contact op Lida Schoon.
 

Bijbelstudie (dinsdagavond)
Eén keer per maand komen we op dinsdagavond bij elkaar in gebouw Irene, om een gedeelte uit de Bijbel te bestuderen. Daarbij maken we gebruik van het studieboekje van René van Loon: God is groter dan je denkt.

Dit jaar starten we op dinsdag 27 september in de grote zaal van Irene. De avond begint om 19:45 uur met koffie waarna we om 20:00 uur met de Bijbelstudie beginnen. Uiterlijk 21:45 uur eindigen we de avond. 


De datums van de Bijbelstudie zijn:
27 september 2022 (startavond)
25 oktober                                28 februari 
22 november                            28 maart 
13 december                            25 april
24 januari                                   23 mei

Wie met ons mee wil doen, is van harte welkom!
Mocht je/u nog vragen hebben neem dan even contact op met Cathy van Nieuwkoop. 

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page