HERVORMD

• Gray Instagram Icon
Logo_Protestantse Kerk_RGB.png

Bijbelstudie verdieping 33-

Met een grote groep jongeren maken we gebruik van een studieboekje. Het boekje wordt aan het begin van het seizoen samen met de jongeren uitgekozen. De bijeenkomst vindt plaats onder leiding van de dominee. De datums worden in overleg met de groep en de dominee per avond besproken. Als jij een keer wilt komen kijken, meldt je dan aan via het contactformulier of neem contact op met onze dominee.

Bijbelstudie dinsdagavond
Eén keer per maand komen we op dinsdagavond bij elkaar in gebouw Irene, om een gedeelte uit de Bijbel te bestuderen. Daarbij maken we gebruik van het studieboekje van René van Loon: God is groter dan je denkt.

Dit jaar starten we op dinsdag 28 september in de grote zaal van Irene. De avond begint om 19:45 uur met koffie waarna we om 20:00 uur met de Bijbelstudie beginnen. Uiterlijk 21:45 uur eindigen we de avond.

De datums van de Bijbelstudie zijn:
26 oktober                                22 februari
23 november                            22 maart
14 december                            26 april
18 januari                                   24 mei

Wie met ons mee wil doen, is van harte welkom!

Meerdere Bijbelstudies worden binnenkort op deze pagina toegevoegd.

Bedankt voor de inzending!