HERVORMD

• Facebook - grijze cirkel
  • Gray Instagram Icon
Logo_Protestantse Kerk_RGB.png

Dit belangrijke kerkelijke onderwijs wordt gegeven in de zogenaamde winterperiode die loopt van september tot en met Pasen. Catechisatie wordt gegeven voor jongeren vanaf 12 jaar in gebouw Irene of in de pastorie. De catechisaties worden verzorgd door een catechisatieteam onder leiding van de predikant.

De indeling van de catechisaties is naar leeftijd:

Groep 12 - 13 jarigen             dinsdagavond van 19:00-20:00 uur     "On Track"

Met behulp van materiaal van de HGJB gaan we op zoek naar het goede spoor in de Bijbel. Dit voert ons het ene jaar door het Oude Testament, het andere jaar door het Nieuwe Testament. Door het Bijbel lezen, de vragen en gesprekken leren we mét elkaar en ván elkaar, vooral over Gods liefde voor ons door Zijn Zoon Jezus heen en de steun van de Heilige Geest.  Door zo samen met Gods woord bezig te zijn ontdekken we dat je heel veel kunt leren van personen uit de Bijbel, en de Bijbel heel actueel en toepasbaar is.

Groep 14 - 15 jarigen               dinsdagavond van 20:00-20:45 uur

Groep 16 - 17 jarigen               woensdagavond van 19:30-20:15 uur

Groep 18 jaar en ouder           woensdagavond van 19:30-20:15 uur

Belijdeniscatechisatie wordt elk jaar in overleg met de predikant, jeugdouderling en jeugddiaken vastgelegd.

Wil jij ook catechisatie volgen? Dan kun je je aanmelden via het contactformulier.

Bedankt voor de inzending!

yucar-fotografik-cfR-V1QuEKw-unsplash.jpg

Ik wil van U leren, want U bent de God van wie ik mijn hulp verwacht.