• van Nieuwkoop

Corona maatregelen update 27 nov.

Nieuwe maatregelen naar aanleiding van aanscherpingen in het Corona beleid.

Naar aanleiding van de persconferenties in november en op 18 december 2021 is besloten dat:

- De avonddiensten van 26 december, 2 en 9 januari vervallen Nieuw!

- Nog niet bekend gemaakt is of de andere diensten alleen online te volgen zijn of dat ze door een beperkt aantal mensen bijgewoond mogen worden.

- We weer overgaan naar 1½ meter ruimte houden. Dit betekent maximaal 50? gemeenteleden en gasten in de kerk (aantal nog niet bekend, de 50 komt uit het laatste PKN advies).

- Vooraf aanmelden weer nodig is. Met onze scipio app of, speciaal voor gasten, via een Whatsapp of SMS aan 06-51 13 8676.

- Bij het ingaan en het verlaten van de kerk verzocht wordt om een mondkapje dragen.

- De jassen niet in de toren ophangen maar eventueel meenemen in de kerk.

- Verzocht wordt om afstand te houden van elkaar bij het in- en uitgaan van het kerkgebouw.

- Omdat de overheid verzocht heeft om na 17:00 uur geen activiteiten meer te organiseren vervalt ook in de avond de JV en het club- en kringwerk en ook zaken als Bijbelstudies en Bijbelproeverij. De cateches gaat waar mogelijk online verder. Clubs en verenigingen hebben nog wel de mogelijkheid om zaken overdag doorgang te laten vinden.

- Tenslotte wordt ook het koffiedrinken na de ochtenddienst in gebouw Irene tijdelijk stopgezet.

Het zal duidelijk zijn dat de kerkenraad deze besluiten met pijn in het hart heeft moeten nemen.

We hopen dat u zich bij de kerkgang aan de genoemde regels wilt houden,

Denk om elkaar.

70 weergaven0 opmerkingen