• van Nieuwkoop

Dagboek van de GZB, een handvol koren bestellen?

Vier goede redenen om het dagboekje te (ver)kopen:

1. Het dagboek van de GZB is al generaties lang veel mensen tot zegen geweest.

2. De winst (ruim € 8) wordt besteed aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.

3. Elke dag biedt maar liefst twee overdenkingen: één voor volwassenen en één voor jongeren.

4. Met een oplage van 39.500 is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.

Namens de Zendingscommissie: DAGBOEK 2022

Wilt u een dagboek bij het lezen van de Bijbel of om in het gezin te gebruiken? Koop dan nu het dagboek ‘Een handvol Koren’ van de GZB!

Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een

inkijkje in de wereldkerk.

Een handvol koren 2022 is te bestellen voor €12,95 per stuk.

Vanaf zondag 10 oktober t/m 24 oktober ligt er een intekenlijst bij de ingang van de kerk. U kunt ook contact met ons opnemen door te mailen naar communicatie@hervormdbol.nl.

6 weergaven0 opmerkingen