Zoeken
  • rinieuwkoop

Doe mee en vul een schoenendoos! Opbrengst 47 dozen.

Bijgewerkt: 15 nov 2020

Vorig jaar hebben wij als gemeente bijna 40 versierde schoenendozen gevuld met spullen voor school (schriften, pennen, gum, puntenslijper, potloden), voor verzorging (tandpasta, tandenborstel, zeep) en leuke dingen als een knuffel, speelgoed, andere verzorgingsartikelen en praktische spullen. Vorig jaar zijn ze samen met 50.000 andere dozen zijn onze dozen uitgedeeld in landen als Zambia, Sierra Leone, Togo, Servië, Roemenië, Oekraïne en vluchtelingenkampen op Lesbos. Dit keer gaan de schoenendozen van onze gemeente waarschijnlijk naar vluchtelingekinderen op Lesbos.

Dit jaar doen we weer mee, en willen graag opnieuw schoenendozen inleveren. Daarvoor vragen we uw en jou hulp! Wat kun je doen? Je kunt zelf een schoenendoos vullen, maar we zijn ook heel blij met losse artikelen die u of jij over hebt, en in een schoenendoos kunnen. Door losse artikelen in te zamelen kunnen wij weer extra dozen vullen!

In gebouw Irene staat inmiddels een grote gouden doos waarin je jouw bijdrage/spullen kunt doen. Graag zien we uw bijdrage voor 1 november.

Er is een website, https://schoenendoosactie.nl/, waar u ook zelf op kunt kijken. De Actie4Kids Schoenendoosactie, die dit jaar voor de 26e keer gehouden wordt, is sinds 1 november 2018 onderdeel van GAiN (Global Aid Network). GAiN is een christelijke hulpverleningsorganisatie en zet zich in voor mensen in nood.

Doe mee, en maak een kind blij met een gevulde schoenendoos!


Inmiddels zijn er op 1 november meer dan 30 dozen binnen, en er komen er nog een aantal bij.14 keer bekeken0 reacties

©2020 door Hervormde Gemeente te Broek op Langedijk