Zoeken
  • van Nieuwkoop

Happen en Trappen


Beste gemeenteleden,

Op zaterdag 25 september zal de activiteit ‘Happen en Trappen’ plaatsvinden. Het is een activiteit die de gebruikelijke barbecue van het gemeenteweekend zal vervangen, in verband met de groepsgrootte.

Wat gaan we doen? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van 4 à 5 (jong)volwassenen, kinderen worden bij hun ouders ingedeeld. Je fietst met je groepje naar een adres, ergens in Langedijk. Hier staat een voorgerecht voor jullie klaar. Na het voorgerecht zet je de reis voort naar een nieuw adres, voor het hoofdgerecht. Ten slotte fiets je naar het laatste adres waar het dessert wordt geserveerd. Bij het wisselen van adres wordt ook de groepssamenstelling verandert. Je eet dus ieder gerecht op een ander adres, met andere gemeenteleden. Kortom, gezelligheid gegarandeerd.

Wat moet je weten?

- De fietstocht is ongeveer 5 kilometer.

- Kleine kinderen worden altijd met vader of moeder in een groepje ingedeeld.

- Er wordt zoveel mogelijk buiten gegeten.

- We verzamelen om 17.15 uur op het kerkplein.

- De activiteit zal tot ongeveer 20.15 uur duren.

Wat moet je doen?

- Geef jezelf en/of gezinsleden individueel per mail of via WhatsApp op bij Marijke Doedens (Contact informatie staat in de scipio app).

- Vermeld in het bericht voor- en achternaam, leeftijd, allergieën/dieetwensen.

- Geef jezelf op vóór zondag 12 september 23.59 uur.

Let op: het is van groot belang dat de aanmeldingen op tijd binnen zijn. Dit in verband met het indelen van de groepen en het inkopen van eten en drinken.

Wil je graag meedoen, maar ben je niet in de gelegenheid om te fietsen? Geef je dan op als kookadres.

Groetjes,

Marijke en Tjerk26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven