Kerkdiensten live en ook te volgen via internet.

Op D.V. zondag 22 mei hoopt in de morgendienst om 10:00 uur onze eigen predikant ds. L.L. van den Dool voor te gaan. Dit is een kerkproeverij-dienst die ook bedoeld is voor mensen die wel (weer) eens een kerkdienst willen meemaken. In de avonddienst om 19:00 hoop ds. A. Christ uit Katwijk voor te gaan. Op Hemelvaartsdag, D.V. donderdag 26 mei, is er om 10:00 uur een dienst waarin onze eigen predikant ds. L.L. van den Dool voorgaat. Meer diensten zijn te vinden in de agenda op deze website.

De koppeling naar de live diensten is te vinden op het YouTube kanaal van onze kerk (https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/ ). Via het YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken. We streven erna om alle diensten uit te zenden. Door technische problemen of doordat het team vrijwilligers dat de uitzendingen verzorgt niet beschikbaar is, kan het zijn dat een bepaalde dienst (bijvoorbeeld de avonddienst) niet via internet beschikbaar komt.

OpStap. Voor de kinderen van 3 jaar tot en met groep 4 is er elke week weer OpStap. De kinderen worden hiervoor in de kerk opgehaald en na de preek weer teruggebracht. Voor kinderen van groep 5, 6 en 7 is het normaal om de week (o.a. 22 mei, 5 juni, 19 juni en 3 juli). In gebouw Irene, aan het kerkplein, is er elke zondagmorgen ook oppas voor de kleinste kinderen.

Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de dienst online te (blijven) volgen. Ook als u/jij corona gerelateerde ziekteverschijnselen heeft (zoals koorts, verkoudheid, plotseling smaakverlies), is het advies om thuis de dienst te volgen.

1.009 weergaven0 opmerkingen