Elke zondag om 10 en 19 uur live kerkdienst via internet.

Sinds de corona-crisis worden de diensten ook live uitgezonden. De kerkenraad heeft eind mei besloten om naar met maximaal 60 bezoekers te gaan (incl. kinderen in de dienst). Het aanmelden voor kerkdiensten kan via Scipio. Te beginnen bij 6 juni zijn er ook weer avonddiensten. De live uitzendingen gaan natuurlijk gewoon door.

Op 20 juni gaat onze eigen predikant ds. L.L. van den Dool voor in beide diensten. De diensten staan in het teken van het Heilig Avondmaal. Zowel in de ochtend als in de avonddienst is er de mogelijkheid om aan het Heilig Avondmaal deel te nemen. Voor de ochtenddienst, die om 10:00 uur begint is er weer de mogelijkheid om vanaf 9:45 samen te zingen op het kerkplein. De avonddienst gegint om 19:00 uur.

Op 27 juni gaat in beide diensten ds. N. Noorlander uit Onstwedde voor. De geplande diensten staan in de agenda, maar er is ook een actueel overzicht op kerktijden.

De koppeling naar de live diensten zijn te vinden op het YouTube kanaal van onze kerk (https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/ ). Via het YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken.

Gemeenteleden die zich niet via de Scipio app kunnen aanmelden, kunnen dit telefonisch doen (06-51138676). Als u als gast een dienst bij ons wilt bezoeken, kunt u zich aanmelden via een berichtje (WattsApp of SMS) naar 06-51138676, dan wordt gekeken of er binnen de beperkingen nog ruimte is.

Opstap. Voor de kinderen tot en met groep 6 van de basisschool is er sinds juni weer Opstap. Hiervoor worden ze op zondagmorgen om 10:00 uur in gebouw Irene verwacht waar ze vanaf 11:00 uur weer opgehaald kunnen worden. Opstap ochtenden zijn 6 juni, 20 juni, 4 juli, 18 juli, 1 augustus en 15 augustus. Als er zondagmorgen Opstap is, is er ook oppasdienst.

Meezingen in de kerk tijdens de dienst is nog steeds niet toegestaan. Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de dienst online te (blijven) volgen. Hier vindt u het complete advies van de PKN.

264 keer bekeken0 reacties