Elke zondag om 10 en (tijdelijk niet: 19 uur) weer gewone kerkdiensten (ook te volgen via internet).

Naar aanleiding van de persconferenties op 2, 12 en 27 november 2021 is besloten dat:

- De avonddienst van 28 november vervalt (in de ochtendienst is ook gebouw Irene beschikbaar om de dienst te volgen). Nieuw!

- Er nog gekeken wordt of de avonddiensten op 5 en 12 december naar de middag verplaatst kunnen worden. Nieuw!

Inmiddels is aanmelden voor de diensten weer nodig. Ook moet er bij het in- en uitgaan weer een mondkapje gedragen worden, en moet de jas weer mee de kerk in. U en jij wordt verzocht in de kerk afstand te houden. De live uitzendingen gaan natuurlijk gewoon door.

Zie voor meer informatie het nieuwe bericht over corona maatregelen.

Op 28 november gaat om 10 uur Dr. J. Hoek uit Veenendaal voor. In de avonddienst om 19:00 uur zou Ds. M.J. Schuurman uit Oldebroek voorgaan. Deze dienst vervalt helaas. Meer diensten zijn te vinden in de agenda op deze website, waarbij opgemerkt wordt dat hierin door de coronamaatergelen verschuivingen op zullen treden.

De koppeling naar de live diensten is te vinden op het YouTube kanaal van onze kerk (https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/ ). Via het YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken. We streven erna om alle diensten uit te zenden. Door technische problemen of doordat het team vrijwilligers dat de uitzendingen verzorgt niet beschikbaar is, kan het zijn dat een bepaalde dienst niet via internet beschikbaar komt.

OpStap. Voor de kinderen van 3 jaar tot en met groep 4 is er elke week weer OpStap. De kinderen worden hiervoor in de kerk opgehaald en na de preek weer teruggebracht. Voor kinderen van groep 5, 6 en 7 is het om de week (10 oktober, 24 oktober, 7 november etc.). In gebouw Irene, aan het kerkplein, is er elke zondagmorgen ook oppas voor de kleinste kinderen.

Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de dienst online te (blijven) volgen. Ook als u/jij corona gerelateerde ziekteverschijnselen heeft (zoals koorts, verkoudheid, plotseling smaakverlies), is het advies om thuis de dienst te volgen. Hier vindt u het complete advies van de PKN.

551 keer bekeken0 reacties