Kerkdiensten live en ook te volgen via internet.

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden

Op D.V. zondag 14 juli zijn er twee diensten. In de ochtenddienst, die om 10:00 uur begint, hoopt prop. Bas van Dieren voor te gaan. In de avonddienst hoopt onze eigen predikant ds. L.L. van den Dool voor te gaan. Dit is een jeugddienst die om 19:00 uur begint.

Gemeenteleden, van jong tot oud, en gasten en belangstellenden zijn van harte zijn uitgenodigd om de diensten en bijeenkomsten bij te wonen. Meer kerkdiensten zijn te vinden in de agenda te vinden onder de nieuwsberichten op onze website.

De koppeling naar de live diensten is te vinden op het YouTube kanaal van onze kerk (https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/ ). Via het YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken. We streven erna om alle diensten uit te zenden. Door technische problemen of doordat het team vrijwilligers dat de uitzendingen verzorgt niet beschikbaar is, kan het zijn dat een bepaalde dienst (bijvoorbeeld de avonddienst) niet via internet beschikbaar komt.

OpStap. Voor de kinderen van 3 jaar tot en met groep 5 is er elke week weer OpStap. De kinderen worden hiervoor in de kerk opgehaald en na de preek weer teruggebracht. Voor kinderen van groep 6 en 7 is het normaal om de week (o.a. 2 en 16 juni en 14 juli 2024). In gebouw Irene, aan het kerkplein, is er elke zondagmorgen ook oppas voor de kleinste kinderen.

3.829 weergaven0 opmerkingen