Zoeken
  • Website Hervormd Broek op Langedijk

Elke zondag om 10 uur live kerkdienst via internet.

Sinds de corona-crisis worden de diensten ook live uitgezonden. De kerkenraad heeft woensdag 3 maart besloten het advies van de PKN te volgen met maximaal 30 bezoekers. Het aanmelden voor kerkdiensten via Scipio kan dus weer. Op dit moment voor zondagmorgen 7 maart en de avonddienst op biddag 10 maart (19:30). Op biddag is er in de middag, 14:00 uur, de kinderdienst (uitzending). De live uitzendingen gaan natuurlijk gewoon door.


Gemeenteleden die zich niet via de Scipio app kunnen aanmelden, kunnen dit telefonisch doen (06-51138676). Als u als gast een dienst bij ons wilt bezoeken, kunt u zich aanmelden via een berichtje (Wattsapp of SMS) naar 06-51138676, dan wordt gekeken of er binnen de beperkingen nog ruimte is.


Op zondag 7 maart gaat ds. A.T. Blijderveen uit Veenendaal voor. Dit is de 4e lijdenszondag, of de 3e zondag in de 40 dagentijd. Op 10 maart (biddag) gaat onze eigen predikant ds. L.L. van den Dool voor in de -bijzondere- kinderdienst om 14:00 uur en de avonddienst om 19:30.


De koppeling naar de live diensten zijn te vinden op het YouTube kanaal van onze kerk (https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/ ). Meestal gaat de aankondiging automatisch over naar beelden van de live dienst. Mocht dit niet het geval zijn dan moet u wellicht de dienst opnieuw aanklikken. U kunt normaal ook luisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10152 . Via beide kanalen zijn de diensten ook terug te kijken of te luisteren.


Meezingen in de kerk tijdens de dienst is nog steeds niet toegestaan. Kwetsbare mensen worden door de PKN geadviseerd de dienst via de live verbinding thuis bij te wonen. Hier vindt u het complete advies van de PKN.
161 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Hervormde Gemeente te Broek op Langedijk