top of page
Zoeken

Kerkdiensten live en ook te volgen via internet.

Bijgewerkt op: 5 dagen geleden

Op D.V. zondagmorgen 3 december hoopt in de morgendienst, die om 10 uur begint, onze eigen predikant ds. L.L. van den Dool voor te gaan. Deze dienst staat in het teken van kerkproeverij, een speciale laagdrempelige dienst ook geschikt voor jongeren en ouderen die niet zo bekend zijn met de kerk. Het thema van deze dienst is rust.

In de avonddienst hoopt ds. A. van Vuuren uit Capelle aan de IJssel voor te gaan. Deze dienst begint om 19:00 uur. Gemeenteleden, van jong tot oud, en gasten van harte zijn uitgenodigd om de diensten bij te wonen. Meer diensten zijn te vinden in de agenda te vinden onder de nieuwsberichten op onze website.


De koppeling naar de live diensten is te vinden op het YouTube kanaal van onze kerk (https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/ ). Via het YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken. We streven erna om alle diensten uit te zenden. Door technische problemen of doordat het team vrijwilligers dat de uitzendingen verzorgt niet beschikbaar is, kan het zijn dat een bepaalde dienst (bijvoorbeeld de avonddienst) niet via internet beschikbaar komt.


OpStap. Voor de kinderen van 3 jaar tot en met groep 5 is er elke week weer OpStap. De kinderen worden hiervoor in de kerk opgehaald en na de preek weer teruggebracht. Voor kinderen van groep 6 en 7 is het normaal om de week (o.a. 16 november, 3, 17 en 25 december, 7 en 21 januari 2024 enz.). In gebouw Irene, aan het kerkplein, is er elke zondagmorgen ook oppas voor de kleinste kinderen.


2.823 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page