Kerkdiensten live en ook te volgen via internet.

Bijgewerkt op: 19 uur geleden

Op D.V. 9 oktober hoopt om 10:00 uur ds. L. van Vuren uit Capelle aan de IJssel voor te gaan. De avonddienst, die dag, is een jeugddienst waarin ds. A.T. van Blijderveen uit Veenendaal hoopt voor te gaan. Gemeenteleden, van jong tot oud, en gasten van harte zijn uitgenodigd om de diensten bij te wonen. Meer diensten zijn te vinden in de agenda op onder de nieuwsberichten op onze website.

De koppeling naar de live diensten is te vinden op het YouTube kanaal van onze kerk (https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/ ). Via het YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken. We streven erna om alle diensten uit te zenden. Door technische problemen of doordat het team vrijwilligers dat de uitzendingen verzorgt niet beschikbaar is, kan het zijn dat een bepaalde dienst (bijvoorbeeld de avonddienst) niet via internet beschikbaar komt.

OpStap. Voor de kinderen van 3 jaar tot en met groep 4 is er elke week weer OpStap. De kinderen worden hiervoor in de kerk opgehaald en na de preek weer teruggebracht. Voor kinderen van groep 5, 6 en 7 is het normaal om de week (o.a. 31 juli, 14 en 28 augustus). In gebouw Irene, aan het kerkplein, is er elke zondagmorgen ook oppas voor de kleinste kinderen.

Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de dienst online te (blijven) volgen. Ook als u/jij corona gerelateerde ziekteverschijnselen heeft (zoals koorts, verkoudheid, plotseling smaakverlies), is het advies om thuis de dienst te volgen.

1.374 weergaven0 opmerkingen