• Website Hervormd Broek op Langedijk

Elke zondag om 10 en 19 uur live kerkdienst

Sinds de corona-crisis worden de diensten ook live uitgezonden. Zoals bekend mogen er op dit moment maximaal 30 gemeenteleden de dienst bijwonen (exclusief mensen met een specifiek taak). Wegens deze beperking heeft de kerkenraad besloten gezinsdiensten in te voeren (elke twee weken; de eerste keer 18 oktober).

De voorganger van zondag 29 november is onze eigen predikant ds. L.L. van den Dool. In deze dienst zullen de nieuwe ambtsdragers worden bevestigd (er is ook OpStap en kinderoppas). Tijdens de dienst houden we ons aan de corona regels. De live dienst is vanaf circa 9:50 te vinden op het YouTube kanaal van onze kerk (https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/ ). U kunt normaal ook luisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10152 . Via beide kanalen zijn de diensten ook terug te kijken of te luisteren.

In de avonddienst gaat G. Bijkerk uit Moordrecht voor. Deze dienst begint om 19:00 uur. Ook in de avonddienst mag er door gemeenteleden niet meegezongen worden.

Tijdens een gezinsdienst (de eerste volgende is 29 november) hebben gezinnen voorrang. Andere gemeenteleden kunnen zich zaterdagavond opgeven voor de resterende plaatsen. Tijdens een gezinsdienst is er de kindernevendienst OpStap voor de kinderen van groep 1-6. De kinderen worden nu direct in gebouw Irene verwacht en komen niet in de kerk! Ook is er daar dan een oppasdienst.

Voor andere diensten geldt meestal de gewone aanmelding, tot het maximum van 30 bereikt is. Een uitzondering hierop is de jeugddienst, waarbij de jeugd voorrang heeft. De eerstvolgende jeugddienst is zondagavond 13 december met onze eigen predikant ds. L.L. van den Dool. Het gaat dan over Alertheid, rond het thema: "verlos ons van de boze".

Om een dienst in het kerkgebouw bij te wonen, moet u of jij zich van tevoren opgeven. Dit kan via de ScipioApp. Gemeenteleden en gasten kunnen zich ook telefonisch aanmelden meneer Strijbis (WattsApp of SMS naar 06-51138676). Op 3 oktober heeft de kerkenraad bekend gemaakt dat bij het ingaan en uitgaan van de kerk een mondkapje gedragen moet worden. Op uw zitplaats kunt u dit afdoen.

112 keer bekeken