top of page

HERVORMD

BROEK OP LANGEDIJK

  • YouTube
  • Facebook - grijze cirkel
  • Gray Instagram Icon
Logo_Protestantse Kerk_RGB.png

Welkom in onze dienst

 

Elke zondag is er om 10:00 uur en 19:00 uur een kerkdienst. In ochtenddienst is er een muziek/zanggroepje. De dienst wordt live uitgezonden via het YouTubekanaal van onze kerk: https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/.

Normaal begint de ochtenddienst om 10:00 uur en de avonddienst om 19:00 uur. Een afwijkende tijd, staat op deze website bij de dienst vermeld. U en jij  worden van harte uitgenodigd om onze diensten bij te wonen.

Praktische informatie
Het adres van onze kerk is Dorpsstraat 72 1721 BM Broek op Langedijk. Met de auto kunt u het kerkgebouw alleen bereiken door vanaf de Papenhorn, Dijk of Uitvalsweg de Dorpsstraat in noordelijke richting in te rijden. Het kerkgebouw en verenigingsgebouw Irene bevinden zich dan aan de rechterkant van de weg. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Op de eerste zondag van de maand zingen we (normaal, maar nu niet) eerst enkele liederen, en beginnen daarom ook 10 minuten eerder.

Tijdens de ochtenddienst is er oppasdienst in gebouw Irene, dat ook aan het kerkplein is gelegen. Hier kunt u na de ochtenddienst ook een kopje koffie of thee drinken en gemeenteleden ontmoeten. 

De Bijbellezing is uit de Herziene Statenvertaling. We zingen uit een bundel met de nieuwe psalmberijming en de oude gezangen. Als de liederen niet geprojecteerd worden dan liggen er boekjes liggen voor u klaar bij de ingang. Hier liggen dan ook bundels van Op Toonhoogte klaar waaruit we onder andere het kinderlied zingen. Er is voor kinderen van groep 1 tot en met 4 (om de week tot groep 7) kindernevendienst. De kinderen vertrekken na enkele liederen naar gebouw Irene en komen na de preek weer terug.

In de dienst zijn er drie collectes. Na de preek wordt er gecollecteerd voor Kerk en Eredienst en Diaconie. Bij de uitgang is er een collecte voor een speciaal doel. Sinds de Corona periode wordt er tijdens de dienst niet meer collecteerd, maar hangen er 3 collectezakken bij de uitgang. Veel gemeenteleden gebruiken inmiddels de Scipio app om hun bijdrage aan de collecte over te maken.

Wilt u weten wie er op een andere zondag voorgaat. Dan kunt u hier op internet kijken. Hier zijn onze diensten ook te vinden.

U/jij bent van harte uitgenodigd om onze diensten bij te wonen.

Bijgewerkt 22 februari 2022

 

Hieronder nog de route naar het kerkgebouw:

 

Kerkgebouw

Dorpsstraat 72, 1721 BM  Broek op Langedijk

Verenigingsgebouw Irene

Dorpsstraat 74, 1721 BM  Broek op Langedijk

0226 314 013

bottom of page