Welkom in onze dienst

Inmiddels is het helaas maar weer beperkt mogelijk om onze diensten fysiek te bezoeken (maximaal maar 30 gasten en gemeenteleden). Wel wordt elke dienst momenteel ook rechtstreeks uitgezonden. Elke zondag is er om 10:00 uur en 19:00 uur een kerkdienst. In dienst is er een muziek/zanggroepje. Om de dienst bij te wonen in deze Corona tijd moet u/jij zich wel van tevoren aanmelden. De dienst wordt live uitgezonden via het YouTubekanaal van onze kerk: https://www.youtube.com/channel/UCl8VCWNizHz4kYW7aTSoRAA/.

Normaal begint de ochtenddienst om 10:00 uur en de avonddienst om 19:00 uur. Een afwijkende tijd, staat op deze website bij de dienst vermeld. U wordt van harte uitgenodigd om onze diensten (momenteel vooral via de live verbinding) bij te wonen.

Praktische informatie
Het adres van onze kerk is Dorpsstraat 72 1721 BM Broek op Langedijk. Met de auto kunt u het kerkgebouw alleen bereiken door vanaf de Papenhorn, Dijk of Uitvalsweg de Dorpsstraat in noordelijke richting in te rijden. Het kerkgebouw en verenigingsgebouw Irene bevinden zich dan aan de rechterkant van de weg. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Op de eerste zondag van de maand zingen we (normaal, maar nu niet) eerst enkele liederen, en beginnen daarom ook 10 minuten eerder.

Tijdens de ochtenddienst is er oppasdienst in gebouw Irene, dat ook aan het kerkplein is gelegen. Hier kunt u (onder normale omstandigheden) na de ochtenddienst ook een kopje koffie of thee drinken en gemeenteleden ontmoeten. Op dit moment kan dit helaas ook niet. Alleen bij een gezinsdienst is er oppas.

De Bijbellezing is uit de Herziene Statenvertaling. We zingen uit een bundel met de nieuwe psalmberijming en de oude gezangen. Als de liederen niet geprojecteerd worden dan liggen er boekjes liggen voor u klaar bij de ingang. Hier liggen dan ook bundels van Op Toonhoogte klaar waaruit we onder andere het kinderlied zingen. Er is voor kinderen van groep 1 tot en met 4 (om de week tot groep 7) kindernevendienst. De kinderen vertrekken na enkele liederen naar gebouw Irene en komen na de preek weer terug. Op dit moment is er alleen tijdens gezinsdiensten Opstap en gaan de kinderen t/m groep 6 voor de dienst direct naar gebouw Irene.

In de dienst zijn er drie collectes. Na de preek wordt er gecollecteerd voor Kerk en Eredienst en Diaconie. Bij de uitgang is er een collecte voor een speciaal doel. (op dit moment wordt er tijdens de dienst niet gecollecteerd, maar hangen er 3 collectezakken bij de uitgang; ook is het mogelijk om een bijdrage over te maken).

Wilt u weten wie er op een andere zondag voorgaat. Dan kunt u hier op internet kijken. Hier zijn onze diensten ook te vinden.

U/jij bent van harte uitgenodigd om onze diensten bij te wonen.

Bijgewerkt 29 oktober 2020

Hieronder nog de route naar het kerkgebouw:

Kerkgebouw

Dorpsstraat 72, 1721 BM  Broek op Langedijk