top of page

Geven

Hier vind je hoe je financieel kunt geven aan de gemeente of diaconie.

 
 

Onze kerk is ANBI gecertificeerd. Jouw gift(en) kun je elk jaar aftrekken van je te betalen inkomstenbelasting bij de belastingopgave. Afhankelijk van je inkomen, krijg je dus geld terug. Dit geldt ook voor de collecte (via de collectebonnen of de Scipio-app).Ook is het mogelijk om een periodieke overeenkomst af te sluiten. Meer info over ons beleid vind u hier

Collecte

Wil je geven aan de wekelijkse collecte van de diaconie? Jouw gift is van harte welkom!

De wekelijkse collecte loopt via onze gemeente app Scipio. Ben je geen lid van deze app? Klik dan op deze pagina

Giften / Financieel ondersteunen

De kerk is voor het overgrote deel afhankelijk van giften. Wil jij meehelpen en bijdragen aan het gemeente zijn? Jouw gift is van harte welkom! 

 

Als kerk willen wij een hechte, levendige en actieve gemeente zijn. Er gebeurt van alles! Naast de kerkdiensten op zondag zijn er diverse activiteiten zowel binnen als buiten de kerk. Om alle activiteiten te kunnen bekostigen is er geld nodig. 

De  kerk is een gemeenschap van Jezus Christus waar mensen thuiskomen, God eren en bouwen aan Zijn Koninkrijk. Dat betekent ook dat we willen omzien naar elkaar en de mensen in onze omgeving. De diaconie helpt mensen die op financieel, praktisch of sociaal vlak extra hulp kunnen gebruiken. Daarnaast ondersteunen we diaconale projecten in de buurt, maar ook wereldwijd. 

bottom of page