top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWebsite Hervormd Broek op Langedijk

Nieuwe alpha cursus start 18 januari 2024


Benieuwd wat het Christelijk geloof inhoud? Is er meer? Wil je daar ontspannen met anderen over praten? Kom dan naar de cursus.


Is er meer?

Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren, luisteren. Op de Alpha-cursus ontmoet je mensen, eet je samen, en praat je over het leven. Over werk, gezin, vrienden en mooie dingen. Ben je benieuwd naar meer? Is er meer dan huisje, boompje, beestje? Is er meer dan werk, geld en een mooie auto? Bestaat God? Maar hoe kan er een God zijn in deze wereld en wat wil Hij dan met ons?


Samen eten, samen praten Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, gevolgd door een inleiding over het christelijk geloof. Van ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’, je ontdekt op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het geloof. Na de inleiding ga je uit elkaar in kleine groepen om door te praten over het onderwerp. En echt geen enkele vraag of mening is te gek: de kleine groep is de plek waar je álles mag delen.


Voor wie

De cursus is voor mensen die niet geloven, voor mensen die nog twijfelen, maar ook voor mensen die al jaren naar de kerk gaan. Dus eigenlijk voor iedereen.


Meer informatie

Meestal bestaat een cursus uit 12 avonden en een bijeenkomst in het weekend. Hieronder vind u/jij meer informatie.


2024 alpha cursus
.pdf
Download PDF • 118KB


Opgeven kan ook door een mail te sturen aan evangelisatie (at) hervormdbol.nl .

Meer algemene informatie over de alpha cursus is hier te vinden: https://alpha-cursus.nl/


Kom jij/u ook naar de cursus? U/jij bent van harte welkom.50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page