Zoeken
  • van Nieuwkoop

Witte tent 2022

Bijgewerkt op: 24 jun.

Zondag 3 juli in de ochtenddienst van de hervormde kerk zullen de teamleden die dit jaar meedoen aan de witte tent worden voorgesteld.

Aanvang: 10:00 uur, van harte aanbevolen.


Zondag 24 juli zal de eerste Witte Tent dienst plaats vinden. Tot 20 augustus staat de Witte Tent weer in Groet! Vier weken lang zijn er kinder- en tienerclubs en allerlei activiteiten zoals volleybal, schatgraven en de maaltijd op vrijdag. Ook wordt er iedere avond een avondsluiting door één van de teamleden verzorgt. Meer informatie over de activiteiten voor voor vakantiegangers, jongeren en kinderen is te vinden op https://www.wittetent.nl/.

Ook dit jaar kunnen we weer hulp gebruiken, dus wilt u helpen bij het opbouwen of afbreken van de tent o.i.d. dan kunt u zich alvast opgeven bij één van de bestuursleden of via info@wittetent.nl

Vooral op vrijdag 22 juli om 19:00 uur, zaterdag 23 juli vanaf 10:00 uur en zaterdag 20 augustus vanaf 9:00uur zijn extra helpende handen welkom.

Vele handen maken licht werk en het gaat dan vaak maar om 1 à 2 uurtjes.

Heeft u zin om gezellig een kopje koffie te komen drinken of om mee te doen aan één van de activiteiten. Kom dan vooral even langs! Voor meer informatie kunt u terecht op www.wittetent.nl of onze facebookpagina."


Groeten van het bestuur van de witte tent.
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven