top of page
Zoeken
  • van Nieuwkoop

De Witte tent staat van 24 juli-19 augustus in Schoorl/Groet

Bijgewerkt op: 22 aug. 2022

Zondag 24 juli 2022 vindt de eerste Witte Tent dienst plaats. Tot 20 augustus staat de Witte Tent weer in Groet! Vier weken lang zijn er kinder- en tienerclubs en allerlei activiteiten zoals volleybal, schatgraven en de maaltijd op vrijdag. Ook wordt er iedere avond een avondsluiting door één van de teamleden verzorgt. Meer informatie over de activiteiten voor voor vakantiegangers, jongeren en kinderen is te vinden op https://www.wittetent.nl/. Hier vindt u en jij ook de programma's van de diverse weken.

Heeft u zin om gezellig een kopje koffie te komen drinken of om mee te doen aan één van de activiteiten. Kom dan vooral even langs! Voor meer informatie kunt u terecht op www.wittetent.nl of onze facebookpagina.


Ook dit jaar kunnen we weer hulp gebruiken, dus wilt u helpen bij het opbouwen of afbreken van de tent o.i.d. dan kunt u zich alvast opgeven bij één van de bestuursleden of via info@wittetent.nl. Op zaterdag 20 augustus vanaf 9:00uur zijn er voor het afbreken extra helpende handen welkom. Vele handen maken licht werk en het gaat dan vaak maar om 1 à 2 uurtjes.


Groeten van het bestuur van de witte tent.


63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page