top of page
20210922_082705.jpg
Hulp nodig?
 

Verrast door de ontvangen hoop helpt de hervormde kerk te Broek op Langedijk graag. Dat kan op veel verschillende manieren. 

Mentale zorg: Pastoraat

We willen een gemeente zijn waarin mensen verbonden zijn met elkaar. Als gemeenteleden zien we naar elkaar om en zorgen we voor elkaar. Pastorale zorg kunnen we allemaal vragen en geven. 

Misschien heb je behoefte aan meer persoonlijk contact, waarbij je kunt doorpraten over geloofszaken die je bezig houden. Misschien ga je een moeilijke tijd door vanwege ziekte, werkloosheid of relatieproblemen. Neem contact op met het secretariaat of de dominee om het gesprek aan te gaan.

20210923_093232.jpg

Praktische hulp: diaconie

In de kerk bouwen we aan Gods Koninkrijk. Dat betekent ook dat we omzien naar elkaar en naar de mensen in onze omgeving. 

 

De diaconie individuele hulp aan gemeenteleden of mensen die door gemeenteleden naar ons worden doorverwezen. Ken je iemand die hulp kan gebruiken of heb je zelf ondersteuning nodig? Stuur ons een mail: diaconie@hervormdbol.nl Naast het bieden van hulp dichtbij en ver weg ziet de diaconie het ook als haar taak om gemeenteleden toe te rusten 

bottom of page