top of page
Zoeken
  • P. Kroon

Samen in Herinnering (17 dec. 2021)

Bijgewerkt op: 14 dec. 2021

Ik mis je

Daarom steek ik een kaarsje voor je aan

Samen in Herinnering​

Heb jij in het afgelopen jaar (of langer geleden) een dierbare verloren en wil je hem/haar gedenken door het aansteken van een kaars en het noemen van de naam? Dan ben je van harte welkom bij de online bijeenkomst ‘Samen in Herinnering’ op vrijdag 17 december a.s. om 19.30 uur.


Stilstaan bij het verlies

Verdriet om een blijvend gemis kan zwaar zijn om alleen te dragen. Of dit het afgelopen jaar was of al jaren geleden; het verdriet, de leegte en het gemis blijft. Deze bijeenkomst is bedoeld om hierbij stil te staan. We geven je gelegenheid om het gemis een plekje te geven en jouw dierbare te gedenken met lotgenoten. Op die manier krijgen overledenen de plek die zij verdienen en kunnen zij verder leven in jouw hart.


Samen herdenken

Brandende kaarsjes, mooie (live) muziek, teksten en gedichten zijn de ingrediënten van deze bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst kan de naam van jouw overleden dierbare genoemd worden en kan een kaarsje voor hem/haar worden aangestoken.


Iedereen is welkom

‘Samen in Herinnering’ is toegankelijk voor iedereen en heeft een eigen karakter. Vanwege de huidige maatregelen is de bijeenkomst alleen online te beleven. De livestream is vanuit de grote zaal van De Trefpuntkerk in Broek op Langedijk. De uitzending begint om 19.30 uur en is via de site https://www.herinneringsbijeenkomst.nl/ mee te beleven.


Naam noemen

Je kunt via https://www.herinneringsbijeenkomst.nl/ en dan 'Aanmelden' aangeven welke naam of namen namens jou opgenoemd mogen worden. Hier is ook meer informatie te vinden over deze online bijeenkomst.27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page